BSfysiotherapie 2020
Fysiotherapie Birgit Schmitz

Blessure Poli

Sporten is gezond voor lichaam en geest maar sportblessures horen er helaas bij. De oorzaak is vaak ongetraind, overtraind, sporttrauma of sportmateriaal dat niet toereikend is voor de betreffende persoon. Als sporter wil men graag snel weer fit worden en dan is een onderdeel van herstel heel belangrijk: diagnostiek. Als we de oorzaak vinden kunnen we ook heel adequaat handelen. Binnen onze praktijk gebruiken we diverse apparatuur voor therapeutische diagnostiek.

BlessurePoli is opgericht door Birgit Schmitz en geeft u als sporter de mogelijkheid om zo snel en optimaal mogelijk te herstellen. Op de locatie Herten hebben wij voor u een zeer uitgebreide trainingszaal met alle apparatuur die wenselijk is voor een optimale revalidatie met nog 2 oefenzalen, een zeer gespecialiseerd en innovatief (Top) Sportcentrum. Als er begeleiding nodig is op de trainingen dan wordt u door ons ook daar begeleid en geadviseerd.

Bent u geblesseerd en/of u heeft al langer last van een blessure, bel 0475-320399 voor een afspraak. Geef aan dat u belt voor een sportblessure.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Blessure behandeling

Bent u geblesseerd dan kunt u een afspraak maken met een van onze professionals. Samen wordt er een behandelplan opgesteld om u zo snel mogelijk te laten herstellen en uw sport te hervatten.


Blessure 

revalidatie

Blessure revalidatie vindt plaats als u niet alleen behandeling nodig heeft maar ook training om bijv. kracht te verbeteren. Dit kan zijn na een operatie of een blessure waar een langer herstel voor staat zoals luxatie die niet geopereerd is.

Blessure performance

Wil je specifiek je prestatie verbeteren dan kunnen we een programma opstellen. Dit kan in de vorm van Personal Training of een aangepast oefenschema om te trainen.
Blessure 

preventie

Preventie kan heel belangrijk zijn voor sporters ter voorkoming van blessures of om na herstelfase een blessure te voorkomen. Enkele van onze preventieve diensten zijn:
- preventieve loopanalyse
- preventieve kniemeting 

arrow_drop_up arrow_drop_down